Sunday, February 22, 2009

me@seriMalaysiaKulim

salam muslim viewers...
sorry for late update <---ade ke org nak view blog ni :P perasan..
currently mcm biasa busy <--tak sudah2 busy :D
ni pun mujurla ziha bawak apple..n dapat this hotel's wireless<--:B
the longest journey i ever travelled. <--lepas ni gi srwk plak :D insya Allah
lawatan industri aje pun kat kulim ni.. saing2 mostly student undergrad n several postgradsz.<--ade yang kacak2 [ok la tu]
malam ni nak rest to the fullest..recharge again all d energy dat flown away during one full day journey..sok nak pi dua kilang Silterra and Fuji
[Kulim?? nak pi makan malam tadi pun kene saing pakcik bas ..T_T mujurla tak kene tinggal..huhu]


fun facts:
ayet iron socks before wearing it..sbb kesejukan
ziha tengah mandi setelah bermalas-malasan depan apple ni tadi
iza..iza nak tido..hahahahahahhaah


special thanx to 'him' yang sudi jagakan my kanc spjg saya berpergian..
special thanx to another 'him' yang call kami mengingatkan yang bas dah nak gerak
[kami asyik ckp on d way :D]
special thanx to another another 'him' yang duduk two seats in front me..u mmg kacak :P [sori hazwani..hahah]
special thanx to the forth 'him' for all the msgs..hahah


ok tata!!!!

4 comments:

ayeto said...

kalau boleh nk iron sweater skali.tapi mata dah berat dan kene habiskan baki nasi yg tak abis.uhuks..mereka ber2 itu (kakak2) xnak tolg saya pon T_T

wani said...

wahhhh...xsemena2 nama wani naik...tapi wani langsung xdapat "lelaki kacak" iteewww...huhuuu....neway thanks jugak utk kak iza for the mesejess along the journey...sampai wani tertido...(for info: wani pun bergerak menuju ke utara gak at the same time with them, cuma bezanya wani naik kete, xnaik bas mcm dyorg...hihiiii...wani follow belakang dyorg, suh berenti sat kat r&r tapah, dyorg xnk..tu bezanya dyorg ngn wani..wani boleh berenti sesuka hati kat mane2 r&r yg wani nk, tp dyorg kenala ikut kepala driver...ekekkeee..)...heheee..apela yg wani merapu ni...saje lepas geram sebab xdapat "bersama" menikmati "kekacakan" dunia iteewww....hihiii...

[noriza] said...

hahahah <--jeleskan wani
hahahaha<-jeleskan wani
hahahah<---jeleskan wani

*wani = hazwani = ramainye org name wani

[noriza] said...

hahahah<--gelakkan ayet..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails