Friday, May 25, 2012

Hatiku seperti dibawa pergi

"kakak nak pergi Cameron hujung minggu ni" my sis text me.

wuhu, teringat tahun tahun lepas (2 tahun lepas la tu) ada kami berdua ura-ura nak pegi cameron buat family day 2.0 . (versi 1.0 buat dekat serai d lanjut)

masa tu kakak kata takpe pelan2. fail to plan kan lead to plan to fail. maka diskusi tu terhenti disitu.

hujung minggu ni kakak nak pegi cameron sambut anniversary beliau. tu yang tiba2 hati rasa nak ikut. tapi hati je la rasa nak ikut. jenguk2 poket..hurm poket pon geleng kepala. :P

tambahan pula, dalam 2 3 minggu ni rasa macam nak pergi satu tempat yang best (ntah apa kriteria best ni pun tak tau). tempat yang macam serai d lanjut, macam cameron (ok lets not talk about cameron anymore), macam melaka , macam-macam-macam. (haih banyak macam)



takpe la lain kali boleh pergi...(tapi tetap rasa seperti hatiku dibawa pergi..CAMERON!)....hu hu hu

2 comments:

kaizenDaGreat said...

g redang... syok....
tapi kena tahan terbakar la... =)

[noriza] said...

ala tu yang tak nak tu..kulit yang tak bape putih ni kang tergelap susah plak nak cerah balek..kui3.
nak jejalan! :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails