Saturday, August 2, 2008

* we was at karisma on friday nite [plus] nite [at] KDSE *

[Segala puji bagi Allah S.W.T.]

Semalam kami[izazarithziha] pegi forum [tajuk : kuserah cinta] . kupasan menarik dan worth it ;) rugi tak dtg. jadi disebabkan forum habis agak lewat [11 p.m ><], so awal2 dah plan nak bermalam di bilik ayet[at] KDSE, UTM.
Best gak skali-skala rasa environment hostel. [terubat skit rasa rindu kat kolej 12, UPM]. Zarith n kawan2 [Ramdi [and] Aina] sangat best. ;P
btw, Ramdi aka u*** , air nes tu mmg bes. Tak lupa Zarith n Aina, [bes la buat lawak ngan korang :P] ..zarith, thanx eik treat supper yang banyak :P

Nak la letak gamba adik2 comel n comot ni..[ramdiana, aina , zarith (actual tuan bilik] berserta osmet yang terheret sekali dalam kancah "program tak
balik umah sewa". hohoho.
[aina, ramdi, zarith, ziha plus iza]


*sweet moments not to be forgotten*



*my x-lab colleague *

this is my x-lab colleague. nurhidayah khalid. org nya baik :P [maaf saya berpura2]



http://irrise.blogspot.com

[dayah ini orangnya baik, comot comel, dan mematuhi undang2 jalan raya [dayah i know what u did last summer :P] hehe..]. myb sumone will ask me d reason y i i placed her pic here. as i said she's kindda comot cute gal [sumtimes mad :P] and really like to pomot2 her blog and pomot2 kawan2 sendiri [nak watpe? ntah] taknak kenal? sila taip 39777 dan goreskan handset anda ke lantai. terima kasih

*err..dayah aku dah pomot, KFC satu bucket, chocolate bar 8, secret recipe cake 1kg [dah macam invois dah ni] hehe peace :D \(^0^)/

1 comment:

yeto said...

arigato sudi bertandang ke bilik cumel sy tu ;> akk2 telah berjaya membuat diri kami [yg baik+cumel] ini bertambah ceria..ayet hepi sgt2!
~ syukur yaAllah,nikmat rs bahagia&ceria yg Kau tiupkan kedlm hati ini [wlupun sekejap cuma]..ukhwahFillah abadan abada ~

p/s:len kali klu nk dtg lg,mohon dgn sgt agr tinggalkan sekejap kecomotan akk2 itu kt umah sewe akk2 ye ;p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails