Tuesday, October 28, 2008

tag ?? first time ni menjawab tag

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
#dengan cepat keluarkan satu paper A4 80g dan tulis besar2 "Ya Allah bantulah hambaMu ini melupakan dia" plus "Sesungguhnya hanya Allah SWT mengetahui apa yang terbaik untuk setiap hambaNya"

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
#mengucup Hajarul Aswad
#mengunjungi Baitullah
#SangYong Rexton please

*apsal banyak dream plak ni :P

3. Whose butt would you like to kick?
#butt tu ape ? (pure2 bukak dictionary oxford fajar, pastu switch channel to AXN..bla bla bla merepek)

4. What would you do with a billion dollars?
#
sedekah amal jariah (Amanah Saham Akhirat)
#kire ade bape adik beradik, pastu tanye dorg pe yang dorg ske, belikan ape yang dorg ske dan buat surprise --*



5. Will you fall in love with your bestfriend?
#saye takde bestfren lelaki ok :D


6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
#being loved by sumone. sumone tu mesti akan do the best untuk bahagiakan kite :P


7. How long do you intend to wait for someone you really love?
#selagi belum ada rombongan meminang yang datang secara tiba2 dan diterima secara tiba2 <--huh, takut beb :P 8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
#sedih atau layan blues kejap, pastu bile nampak org len yang 'kacak' dah lupe dah org tu (ye ke)

9. What do you pray each day for your loved one?
#smoga insan yang telah 'pergi' dijauhkan dari seksaan di alam barzakh, ditempatkan di kalangan org2 yang soleh.
#smoga ibuku dikurniakan kebahagiaan dunia dan akhirat
#smoga sume siblings mencapai ape yang they dream of dan dirahmati Allah SWT.


10. What takes you down the fastest?
#perkataan "kecewa"


11. How would you see yourself in ten years time?
#career, car, cute husband :P, comfort home (my own), ....
#still keep in touch and msg2 ngn kekawan. ()


12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
#passionate nak buat sbb ini first tag yang sy jawab. sblm ni tak tau pun ape tag2 ni :D


13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
#super happy go lucky


14. Would you rather be single and rich or married but poor?
#keselesaan tu penting. walaupun duit bukan segalanya, tapi itu keperluan untuk hidup :P

15. What’s the first thing you do when you wake up?
#wake up tu bukak mate ke? kalo bukan means first thing sudah tentu bukak mate.
#normally saya akan cari handset dalam kerabunan dan check if ade msg :P

16. Would you give all in a relationship?
#depends on what kind of Relationship i build. hehe


17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
#istikharah please :(

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
#give me 2 weeks time to forget, tapi besenye 5 minit je da lupe da :D


19. Do you prefer being single or having a relationship?
#depends on situation :P

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
#never repeat never
#family jiran nak tinggal, tinggal la..silakan


5 orang yang dipaksa buat tag

:P












4 comments:

BlankQo said...

oit oit... aku xnk buat.. psl xberminat meluangkan masa menjawab tag... huhu...

owh, adakah ko merujuk kepada org lain yg bernama farid jugak?? ha'ah, rite... ko suruh farid lain yg buat :P

wani ezryl * said...

wahah adakah kalau ada rombongan meminang mengejut dtg, ko akan accept secara mengejut jugak? 8D

[noriza] said...

"diterima secara tiba-tiba" merujuk kepada family acceptance.

-takdenye kot orang nak meminang secara mengejut apatah lagi diterima secare mengejut <--ntah sape2 je yang dtg :P

Bobstan said...

xde bestfriendz lelaki. mmmm...... muskillah...mmm.... heheehhee........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails