Sunday, July 4, 2010

argentina vs germany :kecewa yang tak seberapa







semalam: 


awak: sokong mane?

saya: germany. awak?

awak: argentina

saya: ok..hmm tak same lagi..bile nak same ni

awak: tak kisah pun..

saya: ok..


tak lama lepas tu

awak: 1-0

saya: yey.. germany lead the game!

awak: ye la tu..

saya: erm..sebenarnya tak tahu support mana..sebab masa match tu hope sangat argentina dapat goal..

awak: boleh lak camtu

saya: whateverpun..germany2 go3!

awak: *senyap* atau mungkin geleng kepala

saya: btw, mr paul the octopus dah predict  germany menang :P
awak: *senyap*


iza: anda rasa dia senyap sebab die marah ke? T_T



5 comments:

miss hav0c said...

Gluckwunsche aus Deutschland yeay!

[noriza] said...

ala miss cakap ape tu..hu2

Ann said...

sape 'awak' tu?hehe

sedih iza...

[noriza] said...

erm 'awak' tu watak tak berapa rekaan..hehehe

[noriza] said...

ann jangan sedih2 tau..klose kan ader

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails