Monday, September 27, 2010

aku rindu blog ini

rindu menulis di blog ni..sejak pertengahan ramadhan hingga dah tinggal sepuluh hari berbaki syawal banyak tugasan perlu dilunaskan...hope bila lecture bermula dapat juga memeriahkan blog ni seperti selalu. banyak material belum di download. kelas ganti dah menanti. entah mcm mana kerenah anak didik nanti..semoga diberi kekuatan untuk menyudahkan master yang belum selesai dan mengukir pengalaman karier yang baru bermula. insya Allah..



3 comments:

Ann said...

dh jd lecturer? tahniah...

Sylarius said...

Tahniah. Nanti jangan lak tulis blog pun gaya macam tulis tesis pulak yer. Hehe

ف wildchild ۞ said...

Taniah :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails