Wednesday, January 19, 2011

DUN Tenang : another story

jalan-jalan dan jumpe lagi dengan tajuk yang lebih kurang sama . tapi ubah sikit jadi 'another story'


kemaskini trivia sikit:

  • kanopi putih banyak-banyak di depan petronas labis arah segamat adalah Markas Taktikal (MARTEK) PDRM. wohou..sila pergi pondok-pondok polis yang sebanyak 26 buah di merata DUN Tenang ini untuk berkenalan dengan mereka :P

  • semalam jalan sesak (again) . saya yakin pada masa saya melalui jalan terbabit PM berada ni Labis.Kelihatan orang ramai bergerak secara berkumpulan dan bertebaran  dan berserakan (enuf dan) keluar dari perkarangan sebuah sekolah di pekan labis. *jadi perlu bawa kereta berhati-hati ketika ini*

  • Masih lagi meneruskan aktiviti membeli akhbar Harian Metro untuk mendapatkan gambaran lebih jelas *macam ape je ayat ni :P
  • eager, excited dan lain lain lagi untuk mengetahui siapa bakal menjadi calon menggantikan Allahyarham Datuk Sulaiman Taha. *dari nama-nama yang diberi dalam akhbar ada lelaki dan perempuan dicadangkan, wahh siapa la agaknya tercalon nanti*
  • Dewan Serbaguna (berhadapan balai polis Labis + bersebelahan masjid Labis yang baru) penuh dengan kanopi juga. *wah rasa nak terlibat dengan perniagaan kanopi pula*
  • Masih lagi tak dapat meneruskan niat mengunjungi kedai-kedai termasuk kedai Cosway untuk membeli barang-barang kegemaran keperluan.

*terima kasih kepada rakan blogger yang memberi maklumat untuk point pertama. (sila rujuk atas ) *semalam nak ambil gambar , tapi rasa berbahaya pula drive sambil ambil gambar. :D

3 comments:

ف wildchild ۞ said...

keje kat segamat ehh. ade keje kosong tak? hehe

[noriza] said...

hai fa..salam ukhwah.

nak try apply? :D

ف wildchild ۞ said...

Ade position researcher tak? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails