Wednesday, February 23, 2011

Lady Driver

Salam tu muslim readers and viewers…for the rest "Halooooooooooooooooooooooooo"


 

Dah lame nak cite pasal ni, tapi selalunya tak berkesempatan aka malas nak taip panjang-panjang.

Selalu tertanya-tanya:


 

  • Betulke perempuan memandu dengan kelajuan siput, sampai pemandu lelaki tak sabar-sabar nak overtake?
  • Sangat berhati-hati juga mengundang padah (dah dua kali kena hantar kereta ke bengkel akibat kesalahan orang lain L )
  • Takut nak overtake kenderaan bertayar banyak (kontena, treler panjang) walaupun trafik 'agak' clear.
  • Tak tau jaga kereta. Cth: tak campur oil treatment dekat minyak enjin
  • Sesuai jadi co-driver je ataupun jadi brek kedua :P
  • Takde skill overtake dan himpit kereta lain untuk selamatkan diri. (ni paling sakit hati )


 

p/s: ala selalu je terjumpa dengan lady driver yang tak sabar-sabar nak overtake kereta depan, tanpa menghiraukan keadaan trafik di hadapan. Sakit hati la jugak.

3 comments:

Ann said...

bnda mcm ni bahaya, mlibtkn nywa..kalo smua org drive scr suka ati jer...mmg sakit hati gak lah kn..

[noriza] said...

sakit hati seyy..tapi kadang2 malas nak fikir, or ambil port sangat, ti kite gak yang sakit hati.

kadang2 tu buat do no je lee

kaizenDaGreat said...

weh, aku potong treler tidaklah relaks sangat. sambil memotong baca bismillah banyak2. janganlah treler tu buat hal nak menyenget ke kanan... tapi, I'm a good lady driver. *pergh, confession

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails