Wednesday, April 27, 2011

Pizza Hut offer 50%!

wohaha (sungguh tak sopan anak dara gelak)


its Pizzeria timeeee!


dapat tahu Pizza Hut sedang mengofferkan dirinya menawarkan 50% diskaun. oppsssieee, bukan semua hidangan yea (kalau semua diskaun mau saya ajak satu kampung pegi makan Pizza.ala cakap je kan..macam ye ye jek).


Oleh itu rakan-rakan sekalian marilah kita makan tengahari ala-ala italiano gitu.. ni la masanya nak makan sambil berjimat (ala especially for those yang crave sangat nak makan Pizza tapi takut poket rabaks).



taraaaaaaaaaaa this is all about the discounts.. for more info you can slide into the Pizza Hut website
wah ni dah macam promo tak berbayar untuk pizza je kan..takpelah i will just say that
pesanan khidmat masyarakat ini dibawakan khas oleh Blogger Cantik dan Cumel
sambil berlalu dengan sedih...  

http://www.emocutez.com

2 comments:

ف wildchild ۞ said...

aaaaaa... bestnye

[noriza] said...

hai fa.. meh la blanje aku..ko kan kawan baik aku...haha tetibe je kan :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails