Thursday, July 3, 2008

*rezeki di hari rabu* + stuv bought

[Selasa]

beli roti [pick n mix for only 0.99 each] and etc


ok storyline nye mcm ni, makan roti sambil minum air teh, sambil2 tu makan biskut hup seng dan finally basuh mug gune cecair pencuci pinggan :P .hehe

[Rabu]

rezeki di hari rabu, ada seorang kwn telah bermurah hati membelanja kami.
terima kasih :D daun keladi, next time leh belanje lagi.



4 comments:

BpK AyAM zainal said...

nak question skit. ko ada beli camera digital baru eik? dari segi pengayaan bahasa dan teknik pengambaran seperti mama wani yg seperti umum tau mempunyai kegilaan dlm memgambil gambar2 di sekeliling beliau.

[noriza] said...

[pada hal aku amik gamba pakai handset ziha] :D

aku rase kalau post taip banyak2 macam letih, jadi kalau letak gamba, description die sket je.
gamba kan reflects so many story. ngenge ;)

err.. apsal ko mcm cekgu bahase ni, ade istilah pengayaan bahasa lagi. [macam penah baca dalam buku teks bahasa melayu sekolah rendah ..ala yang gamba rambutan la, durian la, nenas la, kale biru, kuning, merah..hehe]

wani ezryl * said...

makan kenny seyhhh =p~

zainal terkenang kelas BM dia dulu2. dgn cikgu sasteranya yg garang itu :PP lolx

roziha said...

jemput makan, lepas makan cuci tgn dgn sabun cap glo..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails